LIVRARE 2-3 zile - GARANTIE 2 ANI
0377 101 542
LIVRARE 2-3 zile
GARANTIE 2 ANI
Cauta Anvelope dupa dimensiuni Cauta Anvelope dupa dimensiuni

Anvelope All Season

anvelope all season banner

Ghid pentru alegerea anvelopelor all season

Anvelopele all season sau all weather (pentru toate anotimpurile) , sunt combinatia perfecta dintre anvelope folosite in sezonul cald si cel rece. Cu toate ca anvelopele all season nu sunt prevazute pentru anumite tipuri de vreme, ele au caracteristici diferite, care sa le permit sa se adapteze indiferent de conditiile meteorologice oferind astfel performante acceptabile atat in conditii umede si uscate, precum si tractiune pe zapada.

Testarea si alegerea celor mai potrivite anvelope all season pentru autovehicolul tau

Anvelopele all season sunt destinate tuturor conducatorilor auto care nu au posibilitatea de a investi in doua seturi de anvelope, necesare atat pentru sezonul cald, precum si pentru cel rece .Cu toate ca aceste anvelope insusesc calitati pentru toate conditiile meteorologice, un factor important de care trebuie sa tinem cont este acela ca acest tip de anvelope sunt prevazute doar pentru temperaturi de pana la -5°C, iar pentru temperaturi mai joase este recomandata achizitionarea anvelopelor de iarna. Anvelopele all season sunt inscriptionate cu simbolul MS la fel ca cauciucurile de iarna. Unele anvelope all season au de asemenea si simbolul fulg de nea, fiind considerate de inalta calitate.

Pentru a putea face cea mai potrivita alegere in achizitionarea anvelopelor all season, trebuie luate in considerare urmatoarele criterii:

- performanta in contitii umede si uscate
- lamele cu adancime moderata
- lamele cu o durabilitate indelungata