LIVRARE 2-3 zile - GARANTIE 2 ANI
0377 101 542
LIVRARE 2-3 zile
GARANTIE 2 ANI
Cauta Anvelope dupa dimensiuni Cauta Anvelope dupa dimensiuni

Anvelope Off Road

anvelope off road banner

Anvelope Off Road / Cauciucuri Off Road

Anvelopele off-road ajuta la asigurarea unei aderente ferme pe terenuri cu bolovani, roci, noroi, nisip si chiar zapada. Nu numai acest lucru, dar anvelopele off-road ofera si un aspect mai impresinant masinii dvs.Daca sunteti pasionati de off road, asigurati-va ca va puneti la dispozitie un set de cauciucuri off-road proiectate pentru acest scop.

Cand conduceti pe suprafete si terenuri neregulate, un vehicul are nevoie de o tractiune mai mare si o aderenta mai puternica. Acesta este scopul cauciucurilor off road. Anvelopele off road sunt de asemenea cunoscute sub denumirea de anvelope Mud-Terrain M/T / All-Terrain A/T

Tipuri de cauciucuri off-road

Exista diferite tipuri de anvelope off-road, care sunt perfecte pentru diferite conditii de conducere. Puteti alege anvelopele off-road pentru plimbare in functie de nevoile dvs.

Anvelope All-Terrain A/T

Anvelopele off-road sunt fabricate pentru a functiona eficient pe terenuri accidentate, dar anvelopele All-Terrain A/T functioneaza perfect in toate conditiile. Ele nu doar ca se comporta extraordinar pe terenuri accidentate, ci chiar si in conditii de drum netede. Blocurile de rulare All-Terrain sunt concepute pentru a fi versatile si ofera o aderenta uimitoare, impreuna cu tractiunea necesara in toate conditiile, inclusiv suprafete umede, drumuri netede, terenuri accidentate si viraje stranse. Mai mult, aceste pneuri faciliteaza soferilor sa iasa mai usor din noroaie. Aceste anvelope ofera o tractiune suplimentara si o aderenta imbunatatita in conditii extreme.

Anvelope Mud-Terrain M/T

Aceste cauciucuri off road prezinta modele de rulare extrem de agresive, cu blocuri de rulare mai mari si chiar mai multe goluri decat anvelopele AT. Acest model permite mai multa tractiune pe terenurile moi, precum noroiul adanc si nisipul, oferind in acelasi timp anvelopei un aspect mai robust.
Peretii laterali sunt intariti pentru a rezista la perforatii, abraziuni care apar in mod obisnuit la conducerea off-road. Anvelopele Mud-Terrain sunt, in general, mai putin confortabile pe drumuri si tind sa fie mai zgomotoase decat anvelopele mai putin agresive, din cauza spatiului dintre baghete (care sunt proiectate pentru a curata repede resturile). Acestea sunt cele mai potrivite pentru vehiculele care merg in mod regulat in off-road, pasionatii de off-road sau cei care cauta un aspect off-road.

Cum sa alegeti anvelopele Off-Road perfecte pentru calatoria dvs.?

Aveti in vedere sa achizitionati caucicuri off-road pentru vehiculul dvs.? Acum ca stiti despre tipurile de pneuri, iata un ghid pas cu pas care va va ajuta sa alegeti tipul potrivit de anvelope off-road pentru calatoria dvs.

- Alegeti tipul de teren
Primul si cel mai important pas pentru a alege anvelopele de teren perfecte este sa cunoasteti terenul pe care aveti cel mai multe probabilitati sa il conduceti. Anvelopele fabricate pentru drumuri asfaltate in principal nu sunt aceleasi cu cele destinate noroaielor sau rocilor. Fiecare tip de teren neregulat si accidentat necesita un tip diferit de anvelope off-road. inainte de a alege tipul de anvelopa, trebuie sa tineti cont de tipul de teren in care o sa conduceti vehiculul.

- Determinarea dimensiunii anvelopei
Pentru a determina dimensiunea anvelopei dvs., puteti privi peretele lateral al anvelopelor actuale pentru a vedea dimensiunea actuala de fabrica, asta in cazul in care mai sunt montate pe masina dimensiunile original. De obicei, cu cat este mai mare dimensiunea anvelopelor, cu atat va fi mai buna in conditii off-road din cauza mai multor suprafete. Daca doriti o dimensiune mai mare a anvelopelor, veti putea proteja partea inferioara a vehiculului de terenurile dure si stancoase. Daca doriti sa montati o dimensiune mai mare decat ceea originala, poate fi necesar sa montati un kit nou de suspensie pentru a evita frecarea.